Omdat een broedplaats voor bedrijven bestaat bij de gratie van de uitwisseling van verhalen, delen we graag de ervaringen en ideeën van (vaste) klanten, partners en ambassadeurs van Bosberaad. Op deze pagina, op LinkedIn en tijdens Bosberaad Sessies. Laat je inspireren! Vragen over de mogelijkheden met betrekking tot de ruimte en de prijzen: bel ons op 06 1370 2226 of mail ons op trean@bosberaad.nl.

Juli 2023 : De meeting-expert

Rob de Haas

De tweede Bosberaad Sessie, deze keer met meeting-expert Rob de Haas, vond plaats op dinsdag 4 juli. Een bijzondere avond! De Haas ontwikkelde samen met theatermaker Arthur Umbgrove een pilot om op een nieuwe manier te vertellen over het ‘drama dat vergaderen heet’: een van de meest heikele punten in vele organisaties.

Lees meer

Mei 2023 : de topcateraar

Citrus Food Concepts

In de mensen van Citrus Food Concept heeft Bosberaad een perfecte partner gevonden. De ‘Ofyr’ waar ze op koken ziet er niet alleen prachtig uit, er kan voor een grote groep bijzonder lekker op gekookt worden. Daardoor durfden we in in juli ‘JA’ te zeggen tegen iets wat we eigenlijk niet doen: een bedrijfsfeest hosten.

Lees meer

April 2023: De Onderwijsinstelling

Ons Kindbureau

Ons Kindbureau (OKB) is de overkoepelende organisatie waaronder acht kinderopvanglocaties vallen met allemaal een eigen visie, maar met één gezamenlijk en uniek uitgangspunt: bij OKB staat de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs voorop. Een concept dat zich bewezen heeft de afgelopen jaren, maar dat nog wel meer ‘smoel’ verdient naar buiten. En een duidelijk verhaal, dat begint toch bij je zelf.

Lees meer

November 2022: De Meedenker

Frank Brilman

‘Niet zozeer wat jij wil, maar wat je echt nodig hebt’

‘Van mijn Opa (Boer Brilman) en Stephen Covey heb ik geleerd dat Oogsten alleen kan als je daarvoor eerst de grond zorgvuldig hebt bewerkt, dan hebt gezaaid, dan gemest en bewaterd. Deze oude waarheid passen we bij Bosberaad bij alle interventies toe.

Lees meer

Augustus 2022: De Trainer

Jetske Thielen

 

Jetske heeft met verschillende groepen gebruik gemaakt van Bosberaad. Bijvoorbeeld met Stichting Joost, waarmee ze enkele keren een dag doorbracht. (…) ‘De locatie van je bijeenkomst bepaalt voor groot deel de sfeer. Het is tijdens zo’n ontmoeting ontzettend belangrijk een fijne plek te hebben. De plek zelf kan van echte meerwaarde zijn.’

Maart 2021: De Architect

Leo en Mira Sluijmer

 

Leo en Mira Sluijmer hebben van 2007 tot 2020 voor het perceel aan de Spurkstraat gezorgd. De architecten hebben de boerderij zoveel als mogelijk teruggebracht in de historische staat, wat hier en daar geweldige inkijkjes oplevert in de geschiedenis. Zo zie je in de voormalige koeienstal nog de sporen van de koeienstaarten, en vind je in de bedstee nog kranten van meer dan 100 jaar terug – als behang.

Lees meer