Broedplaats.                     

  Trainingen & Workshops

Bosberaad is meer dan alleen een fijne locatie. Het landgoed en ook de gebouwen zijn optimaal ingericht als leeromgeving. We hebben, samen met onze partners, jarenlange ervaring op het gebied van trainingen voor teams en bedrijven en we weten als geen ander hoe zeer de omgeving van invloed is op het uiteindelijke resultaat.

We luisteren graag naar je verhaal om te kijken hoe we kunnen helpen. Omdat we op maat werken, begint het altijd met een persoonlijk gesprek - bij voorkeur op onze locatie. Om uit te vinden wat jij en je team het hardst nodig hebben, en om samen het beste uit Bosberaad te halen. Voel je vrij om contact op te nemen met Trean op 06 1370 2226 of mail trean@bosberaad.nl. 

Workshops

Meer info 


Trainingen 

Meer info 


Trainingen 

De trainingen die we faciliteren gaan voornamelijk over duurzame gedragsverandering, leiderschap en vitaliteit.

Bosberaad beschikt over jarenlange ervaring en een groot netwerk waar het gaat om bedrijfstrainingen. Ons advies: doe geen teambuilding alleen om de teambuilding. Dat is zonde van je geld. Want het is zeker waardevol om elkaar een dag in een andere setting te zien. Maar wat doe je dan de dag erna, als je weer op kantoor bent?

Veel belangrijker dan het opnieuw belichten van relaties, is het maken van afspraken over gedrag binnen die relaties. Daarmee zet je als team écht stappen, en kom je van A naar B. 

Let's make it rain!

Jaco werkt al 9 jaar bij Rainmen en houdt van thuiswedstrijden. Rainmen helpt je met de Teams Move Strategy om een uitgekiende strategie ook echt om te zetten in resultaat. 'Wij geloven dat de relaties binnen het team de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Met onze bewezen (want meetbare) methode verbinden wij inhoud met gedrag, en veranderen daarmee goed-bedoelende teams in high-performance teams. Geen vage verhalen. Direct resultaat. Let’s make it rain.'

Frank Brilman

Na een interessante en veelzijdige carriere in de trainingswereld (onder meer bij Stephen Covey) is Frank nu neergestreken bij Bosberaad - en daar zijn we trots op. Ervaringsleer en gedragsverandering is Franks grootste troef, en zijn methode noemt hij B.A.S : Geen verandering zonder Bewustwording, Actie en een goed Support systeem. Teams en leiders helpen met duurzaam veranderen, dat is zijn passie. 

Vitaliteit: Voeding 

Een uitgebalanceerde voeding is een belangrijke basis voor gezond gedrag. Sterker nog, hoe je met eten omgaat maakt een wereld van verschil voor je functioneren.

Eveline Keus is voedingscoach en deelt haar kennis over goed en gezond eten in de vorm van kookworkshops, het liefst op open vuur. Outdoor, voeding en teambuilding komen hierin samen.

24h Back to Basic 

Stijn is onze outdoor trainer en samen met Jaco bouwt hij programma's waarbij inhoud en concreet resultaat samen gaan met team challenges en creatieve workshops. Het is de perfecte combinatie van binnen en buiten werken. Zelf vuur maken, je eten koken en 's avonds verhalen bij het kampvuur. Stijn wordt pas echt blij als je besluit te slapen in een tent of hangmat tussen de bomen. Get out of your comfort zone!

Back 2 Basic Bosberaad

Dit is een voorbeeld van een meerdaags programma. 

Workshops 

Iets leuks en ontspannends doen met je team? Bosberaad heeft brede kennis en ervaring op het gebied van (outdoor) workshops voor bedrijven, waarbij 'fun and function' gecombineerd worden. De workshops die je hieronder vindt zorgen er bijvoorbeeld voor dat het gedrag binnen je team zichtbaar en bespreekbaar wordt, op het gebied van communicatie, veranderen en leiderschap. Ze kunnen dienen als basisprogramma, of als een aanvulling daarop.

Dus: wil je samen met je team iets leuks doen waar je ook nog wat van leert? We denken graag met je mee over de ideale mix tussen leuk en leerzaam.

Onze outdoor workshops worden gefaciliteerd door onder andere Stijn van Oss van themakersessions  en Eveline Keus van Healthy Habits by Eveline.

Outdoor cooking

Outdoor Cooking 

Time-management in optima forma! Buiten koken, op open vuur. Het gaat om voorbereiding, samenwerking én timing bij deze smakelijke sessies. 

Storytelling 

'Wat je bij anderen wilt ontsteken, moet eerst in jezelf branden.'   Deze sessie draait om de kracht van verhalen. Leer hoe je je verhaal (nog) beter kan vertellen. Persoonlijk, confronterend en zintuiglijk, alles in een veilige en ultieme outdoor setting…rondom het vuur.

Geometrische houtkunst

Meten is weten! Een Maker Sessie waarbij allereerst samenwerking centraal staat. Bepaal het concept, maak een rolverdeling en ga bij de uitvoering duurzaam om met materialen. En top het af met een pakkende presentatie over het gemaakte kunstwerk. Je werkt met een keur aan elektrische gereedschappen van Makita, diverse handgereedschappen, verf, brander en lijmpistolen. Aan alles is gedacht in ons timmeratelier!

Street Art

Samen kleur bekennen. Thema, tekst, kleur en beeld…de basis-ingrediënten voor deze sessie. We combineren 'Action Painting' en 'Street Art' technieken waarbij we je aanzetten je intuïtie te volgen. Snel je gedachten uiten door ze op het canvas te schilderen. We sluiten af met een presentatie van het gemaakte kunstwerk. Komt je plan van aanpak overheen met het eindresultaat?

Wood Carving 

Buiten bij het kampvuur je eigen lepel snijden : we noemen het ook wel houtyoga.