Bosberaad (plural bosberaads)

(South Africa) A bush meeting; a strategy meeting held outdoors

Op de Spurkstraat kan alles !

Of bijna alles, dan toch. Met dat gevoel startten we in 2020 een nieuw avontuur: Bosberaad, een broedplaats voor bedrijven. Op een prachtig landgoed net onder Den Bosch vonden we alles wat we nodig hadden om onze ideeen, die we al zo lang koesterden, definitief vorm te geven. Een uitnodigende locatie moest het worden, voor organisaties met behoefte aan inspiratie. Een plek met een heel eigen sfeer, waar je je vrij  voelt om de ruimte te gebruiken op je eigen manier.

Het afgelopen jaar liep -net als voor iedereen- behoorlijk anders dan verwacht. Tussen de lockdowns door hebben we desondanks heel wat kunnen doen, en op dit moment durven we best te zeggen: Bosberaad werkt. Juist omdat we als locatie niet alleen ruimte bieden om samen te komen, maar ook ruimte om iets te leren en nieuwe verbindingen te leggen.

Daarvoor brengen we, samen met een aantal professionele partners, een hoop ervaring in. Jaco is al 20 jaar werkzaam als coach op het gebied van leiderschapsontwikkeling en verandermanagement, waarvan de laatste zeven jaar als managing partner bij Rainmen.

Trean heeft ruim 15 jaar ervaring in hospitality, onder meer bij Mövenpick Hotel Nederland maar ook in het bedrijfsleven en als adviseur bij Brainport Park in Eindhoven.

Tot nu toe zijn we alleen maar bevestigd in ons vermoeden: het is tijd voor Bosberaad. Kom een kijkje nemen, wandel rond, ontmoet Klingel de Geit, vertel ons je verhaal.... wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Welkom! 

Warme groet,

Jaco en Trean.

Ons team

Trean

Manager - Gastvrouw

Jaco Jansen

Jaco 

Trainer - Facilitator 

Eveline

Kok/voedingscoach

Corine

Content Manager

geit

Klingel

Geit