Vorige slide
Volgende slide

Workshops

Ontdek de kracht van vergaderbreaks en teambuilding activiteiten om de productiviteit te verhogen en de teamspirit te versterken. 

Buiten in de boomgaard, bij de zwemvijver of op het weiland, daar gaat de energie pas echt stromen. Tijdens een wandeling of een kampvuursessie komen nu eenmaal andere verhalen los en tijdens een spel worden vaak interessante patronen blootgelegd waar het gaat om samenwerking en flexibiliteit.

Bij Bosberaad is creativiteit en vitaliteit een belangrijk onderdeel. Alles onder begeleiding van professionals. Niet alleen leuk, juist ook leerzaam. 

De workshops zijn een aanvulling op een breder programma of boek je los. We gaan graag met je in gesprek over de ideale samenstelling van de dag.


Ons aanbod

jamie_natuurlijksportief

Buiten spelen

We gaan in deze workshop spelen in de natuur! Gewoon lekker zoals we dat vroeger ook deden als kind, maar hoe deden we dat ook alweer… Onder leiding van buitenspeelbaas  Jamie Adelmeijer.

_38A9838

Wood Carving

Buiten bij het kampvuur je eigen lepel of heft snijden : we noemen het ook wel houtyoga. Het duurt lang, het is bevredigend, en ook wel enigszins verslavend.

IMG_6040

Street Art

In deze sessie wordt ‘Action Painting’ gecombineerd met ‘Street Art’ waarbij het allemaal gaat om het volgen van je intuïtie. Uit je gedachten op een snelle en conceptuele wijze door te schilderen op canvas. 

238F8EB7-6A4B-473B-BE85-90529815C100

storytelling

‘Wat je bij anderen wilt ontsteken, moet eerst in jezelf branden.’  Deze sessie draait om de kracht van verhalen. Leer hoe je je verhaal (nog) beter kan vertellen. Persoonlijk, confronterend en zintuiglijk, alles in een veilige en ultieme outdoor setting… rondom het vuur.

B856D71C-90DA-46F4-A0F9-EA1AFDF691E9

outdoorcooking

In deze workshop speel je met vuur, kruiden, messen, food, klei en hout. Je gaat zelf op zoek naar je creativiteit en improvisatievermogen. Van je innerlijke vlam maak je weer een vuur! Onder leiding van voormalig chef-kok en oprichter van MyFire Jamie Adelmeijer

Voedingsacademie

voeding&vitaliteit

Een inspirerende, interactieve kennissessies over voeding, je vetverbranding en de kou. Na afloop weet je hoe je een gezonde leefstijl combineert met een drukke baan, een gezin of een andere situatie die veel van je vraagt. Onder leiding van Brenda en Marieke van De Voedingsacademie

wiesvanbeek

Ademsessie

In een ademworkshop leer je in een korte tijd verschillende ademhalingstechnieken. Van krachtig naar ontspannen en andersom. Onder leiding van Wies van de Breathcompany.

cropped-Roel-van-den-Berg-Profiel-2-scaled-1

NLP

Door onszelf anders naar de wereld te laten kijken verandert de wereld. Roel van den Berg neemt jou en je team mee in de wereld van NLP en systemisch werk. 

IMG_1596

(Kick)boxen

Wil je ook patronen herkennen om deze te kunnen doorbreken? En deze om te zetten naar iets waar jij (en jouw team) gelukkiger van wordt? Tijdens deze clinic kom je op een actieve manier snel tot inzichten.