Trainingen 

Bosberaad heeft brede kennis en ervaring op het gebied van trainingen voor teams en bedrijven. We bieden daarom een scala aan mogelijkheden om 'the perfect day' te ontwerpen, en volledig te faciliteren. Omdat we alleen op maat werken, begint het altijd met een persoonlijk gesprek op onze locatie. Om uit te vinden wat jij en je team het hardst nodig hebben, en om samen tot het beste gebruik van de mogelijkheden van Bosberaad te komen. 

De trainingen die we faciliteren zorgen er bijvoorbeeld voor dat het  gedrag binnen je team zichtbaar en bespreekbaar wordt, op het gebied van communicatie, veranderen en leiderschap. Ze kunnen dienen als basisprogramma, of als een aanvulling daarop. 

Onze trainingen dragen aantoonbaar bij aan

  • focus op gewenst resultaat
  • het vergroten van openheid en vertrouwen binnen het team
  • het ervaren van succesfactoren 
  • vergroten van eigenaarschap van de teamleden
  • accountability 


Dus wil je samen met je team iets leuks doen waar je ook nog wat van leert? We denken graag met je mee over de ideale mix tussen leuk en leerzaam.

We helpen je graag met het ontwerpen van:                       the perfect day!

de Rainmen strategie

Rainmen helpt je om een uitgekiende strategie ook echt om te zetten in resultaat. Wij geloven dat de relaties binnen het team de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Met onze bewezen methode verbinden wij inhoud met gedrag, en veranderen we goed-bedoelende teams in high-performance teams. Geen vage verhalen. Direct resultaat. Let’s make it rain.

Covid proof

geen teambuilding

Ons advies: geen teambuilding alleen om de teambuilding. Dat is zonde van je geld. Want het is zeker waardevol om elkaar een dag in een andere setting te zien. Maar wat doe je dan de dag erna, als je weer op kantoor bent?

Nog veel belangrijker dan het opnieuw belichten van relaties, is het maken van afspraken over gedrag binnen die relaties. Daarom biedt Bosberaad bij voorkeur een gecombineerd programma waarin 'fun and function' op een natuurlijke manier samenkomen. 


vitaliteit

Binnen een training, of als follow-up ervan, kan soms behoefte zijn aan één op één gesprekken met medewerkers. Met een zogenaamde vitaliteits-coach ga je op zoek naar de beste voorwaarden voor een gezond leven, zowel mentaal als fysiek. Met technieken als NLP gaat coach Astrid Roy op doortastende wijze het gesprek aan. Roy geeft ook inleidende workshops voor groepen over de functionaliteit van NLP. Wat betekent het, en hoe kun je het toepassen op het gebied van gedrag en communicatie?
Vitaliteitscoach
arrow_drop_up arrow_drop_down