Vorige slide
Volgende slide
Broedplaats voor bedrijven

Bosberaad  ontwikkelt High Impact Training- en Opleidingsprogramma’s voor teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling op het gebied van leiderschap.

De trainingen  gaan voornamelijk over duurzame gedragsverandering, leiderschapsontwikkeling en vitaliteit. Je kunt bij ons terecht voor een teamdag, een meerdaagse training of ons Accountable Leiderschap Programma. 

We werken altijd op maat, en op basis van exclusiviteit: je hebt de hele locatie voor jezelf. Voor een dagdeel of een meerdaags programma, al dan niet gecombineerd met creatieve sessies of workshops. Daartoe hebben we alle expertise in huis.

Toekomstbestendig organiseren

Accountable leiderschap

Accountable Leiderschap is een rol die iedereen, op alle niveaus binnen de organisatie, kan vervullen. Het is de kern van samenleven en samenwerken, gebaseerd op de oerwet: ‘ I can count on you and you can count on me’.

In de markt en de organisatie waar je werkt, volgen veranderingen elkaar razendsnel op. Je zult continu daadkrachtig moeten reageren om als medewerker, manager of organisatie niet out of business te geraken. In dit programma leer je hoe je samenwerkingsrelaties aan kan gaan op basis van Accountability.

Dit gaat over ambities waarmaken en resultaten boeken die je als individu nooit zou behalen. Het draait om samenwerken vanuit vertrouwen op basis van heldere en ondubbelzinnig geformuleerde afspraken. Zonder perfectie na te streven, want mensen zijn niet perfect en zullen het ook nooit worden.

Accountability heeft vele vormen. Het kan gaan over een persoon, een team, de samenwerking tussen teams, een hele organisatie en zelfs tussen organisaties. Op welk niveau je er ook naar kijkt, de basisdefinitie van Accountability is in alle gevallen: Doen wat nodig is voor gewenst resultaat.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een gratis consult met trainer Jaco.