Vorige slide
Volgende slide
Broedplaats voor bedrijven

We beschikken over jarenlange ervaring waar het gaat om bedrijfstrainingen. Ons advies: doe geen teambuilding alleen om de teambuilding. Dat is zonde van je geld. Want het is zeker waardevol om elkaar een dag in een andere setting te zien. Maar wat doe je dan de dag erna, als je weer op kantoor bent?

Veel belangrijker dan het opnieuw belichten van relaties, is het maken van afspraken over gedrag binnen die relaties. Daarmee zet je als team écht stappen, en kom je van A naar B.

De trainingen die Bosberaad faciliteert gaan voornamelijk over duurzame gedragsverandering, leiderschapsontwikkeling en vitaliteit.  We werken altijd op maat, en op basis van exclusiviteit: je hebt de hele locatie voor jezelf. Voor een dagdeel of een meerdaags programma, al dan niet gecombineerd met creatieve sessies. Daartoe hebben we alle expertise in huis.

resultaat- & mensgericht

Een Bosberaad bereiden we grondig voor met een voorgesprek en een idee van een hulpvraag. Eenmaal op de Spurkstraat start de dag meestal in de sfeervolle koeienstal en op de lichte zolder. Daar stellen we definitief vast waar je (team) staat en wat de focus van de dag is.

Bosberaad en haar partners zijn zeer ervaren op het vlak van leiderschapsontwikkeling en gedragsverandering. Onder meer wordt daartoe de ‘Rainmen-methode’ ingezet, de beproefde Teams Move Strategy.

Jaco Jansen is niet alleen mede-oprichter van Bosberaad, hij werkt ook al 10 jaar bij Rainmen, het bedrijf waar gewerkt wordt met de Teams Move Strategy. Dat is een uitgekiende methode waarmee organisaties hun strategie ook echt omzetten in resultaat. Trefwoorden: maatwerk, meetbaarheid, accountability

Jaco: ‘Bij Rainmen geloven we dat de relaties binnen een team de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Door inhoud aan gedrag te verbinden, veranderen we goed-bedoelende teams in high-performance teams. Geen vage verhalen, want de methode is gewoon meetbaar. Direct resultaat. Let’s make it rain.’