Previous slide
Next slide
Bosberaad Outdoor

Buiten in de boomgaard, bij de zwemvijver of op het weiland, daar gaat de energie pas echt stromen. Tijdens een wandeling komen nu eenmaal andere verhalen los, en tijdens een spel worden vaak interessante patronen blootgelegd waar het gaat om samenwerking en flexibiliteit.

Bij Bosberaad is creativiteit een belangrijk onderdeel van een breder programma: outdoor cooking, hout snijden, street art, verhalen vertellen – alles onder begeleiding van professionals. Niet alleen leuk, juist ook leerzaam: Fun & Function.

De workshops zijn altijd een aanvulling op een programma en staan niet op zichzelf. We gaan graag met je in gesprek over de ideale samenstelling van de dag.

Een greep uit de workshops

Een aantal van de workshops wordt  gehost door Stijn van Oss, oprichter van the Maker-Sessions.

238F8EB7-6A4B-473B-BE85-90529815C100

Storytelling

‘Wat je bij anderen wilt ontsteken, moet eerst in jezelf branden.’  Deze sessie draait om de kracht van verhalen. Leer hoe je je verhaal (nog) beter kan vertellen. Persoonlijk, confronterend en zintuiglijk, alles in een veilige en ultieme outdoor setting… rondom het vuur.

Vitaliteit

Outdoor Cooking

‘Wat je bij anderen wilt ontsteken, moet eerst in jezelf branden.’ Deze sessie draait om de kracht van verhalen. Leer hoe je je verhaal (nog) beter kan vertellen. Persoonlijk, confronterend en zintuiglijk, alles in een veilige en ultieme outdoor setting… rondom het vuur.

_38A9838

Wood Carving

Buiten bij het kampvuur je eigen lepel of heft snijden : we noemen het ook wel houtyoga. Het duurt lang, het is bevredigend, en ook wel enigszins verslavend.

IMG_6040

Street Art

In deze sessie wordt ‘Action Painting’ gecombineerd met ‘Street Art’ waarbij het allemaal gaat om het volgen van je intuïtie. Uit je gedachten op een snelle en conceptuele wijze door te schilderen op canvas.