Ons Kindbureau: verhaal van een vaste klant

Ons Kindbureau (OKB) is de overkoepelende organisatie waaronder acht kinderopvanglocaties vallen met allemaal een eigen visie, maar met één gezamenlijk en uniek uitgangspunt: bij OKB staat de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs voorop.

Een concept dat zich bewezen heeft de afgelopen jaren, maar dat nog wel meer ‘smoel’ verdient naar buiten. En een duidelijk verhaal, dat begint toch bij je zelf.

Zo kwam OKB bij Bosberaad terecht, waar het hele team na een aantal gesprekken een uitgebreid programma van Jaco Jansen volgde op het gebied van onder meer leiderschap en het belang van onderlinge relaties.

Een aantal maanden later heeft de organisatie enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Er is helderheid gekomen over de te varen koers van Ons Kindbureau, en over ieders aandeel hierin. Op een aantal specifieke samenwerkingsplannen zijn concrete afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over het belang en het toepassen van feedback. Relaties onderling zijn in een aantal goede gesprekken opgeschoond en verstevigd. En: Medewerkers geven aan dat ze veel meer het idee hebben er toe te doen, en dat ze blij zijn onderdeel uit te maken van het team.

Dankbaar dat wij deze fijne club mensen bij Bosberaad mogen ontvangen!

 
Margreet Deliën
Margreet DeliënDirecteur-bestuurder I Ons Kindbureau
Lees verder
Ruim 2,5 jaar geleden maakten we voor de eerste keer kennis met Bosberaad. Inmiddels een begrip én een bijzondere plek voor ons als organisatie. Mede dankzij Bosberaad hebben we als organisatie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een transformatie kun je wel zeggen waarbij we het echt anders zijn gaan doen. Al ons gedrag is in lijn gebracht met het gewenst resultaat. Dit heeft voor ons tot grote successen geleid waar we vandaag de dag nog steeds de vruchten van plukken én we blijven ons ontwikkelen. Naast dat Bosberaad een inspirerende en rustgevende plek is, waar je echt even loskomt van het werk, voel je je van harte welkom en word je echt ‘ontzorgd’. Het is voor ons thuiskomen!