Vorige slide
Volgende slide

Leiderschap in het tijdperk van AI: lessen uit de Natuur

In deze Bosberaadsessie op 8 juli 2024 combineren Vincent Roders en Maarten Klapwijk kennis van AI met de unieke structuren en strategieën bij bijenvolken.  

Deze combinatie van kennis helpt om inzichten te ontwikkelen in toekomstbestendig leiderschap. We verkennen hoe de principes van zowel AI als natuurlijke systemen kunnen bijdragen aan effectieve en innovatieve leiderschapsvormen.

Vincent en Maarten vertellen je niet alleen over de recente technologische ontwikkelingen, maar nemen je mee op een ontdekkingsreis waarin verhalen over het leven, de natuur en specifiek bijenvolken centraal staan.

Deze bosberaadsessie biedt een fascinerende blik op de raakvlakken tussen leiderschap, innovatie en de complexe structuren van bijenvolken. Ontdek hoe deze twee schijnbaar verschillende werelden veel meer overeenkomsten kennen dan op het eerste gezicht lijkt.

Trainers

leiderschap

Maarten Klapwijk is interim manager en ondernemer met Natuur Bij de Zaak. Als leider helpt hij organisaties bij complexe vraagstukken en inspireert en ondersteunt hij bedrijven om een positieve impact op de natuur te hebben.

Hij startte zijn carrière als pr-adviseur in de IT, was docent en manager in het hoger onderwijs en was (interim) directeur en manager in uiteenlopende branches met een sterke focus op ICT. Daarnaast is hij imker met een groot aantal bijenvolken.

Vincent Roders is ondernemer en interim coach & consultant met een groot digitaal hart. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als online marketing manager bij bekende multinationals als Aegon, Robeco en Essent. Daarnaast heeft hij meerdere online start ups opgericht in o.a. de reisbranche en recruitment.

Sinds de zomer van 2023 verzorgt Vincent trainingen en lezingen over ChatGPT en AI, waarin hij inmiddels al een paar honderd deelnemers kennis heeft laten maken met de praktische kracht van AI en de impact die dit heeft op werk. Nu en in de toekomst.

Programma 8 juli

17:00 uur                Inloop met maaltijdsoep      

17:30 / 18:00 uur   Start sessie

19:00/19:30 uur     Rondje over het terrein met natuurlijk een bezoek aan ons                                     bijenvolk. 

19:30 / 20:00 uur  Borrel 

De kosten voor deelname aan deze informatieve & inspirerende avond zijn €35,-. 

Aanmelden

Event Form