Workshop Embodied Leadership

In deze Bosberaadsessie op 28 augustus 2024 maak je kennis met wat Embodied Leadership inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Trainer Judy de Graaff doet dit door middel van ervaringsgerichte interventies.

Je komt letterlijk in beweging en ontdekt meer over hoe je vastloopt en welke volgende stap je kunt zetten om je energie weer in de juiste richting te krijgen.

Embodied leadership

Het lichaam geeft ons de hele dag door informatie. Zowel over de omgeving als over hoe we ons daartoe verhouden. Toch luisteren we maar weinig naar wat ons lichaam ons allemaal te vertellen heeft. Met embodied leadership werken we aan het vergroten van je lichaamsbewustzijn.

Het effect hiervan is enorm.

Je wordt je bewust van je onbewuste sabotagemechanismen waardoor je gedrag effectiever wordt. Hierdoor kun je je innerlijke koers blijven volgen, ook in ‘zwaar weer’. Je leert werkelijk te vertrouwen op wat je voelt zonder dat je hoofd je gijzelt en je gaat twijfelen over beslissingen. Er ontstaat meer balans tussen de eeuwig brabbelende innerlijke stemmen en het ervaren van gevoelens, intuïtie en meer levensenergie.

Trainer Judy de Graaff

Judy de Graaff heeft in haar  loopbaan een weg afgelegd om de wijsheid van het hoofd en het lichaam weer met elkaar te verbinden.

“Het was een prachtige weg van ontdekking en ontwikkeling waarbij ik Synergologie® ben gaan studeren: een beroepsopleiding met wetenschappelijke basis over het vakgebied van lezen en decoderen van lichaamstaal. Daarnaast heb ik me de laatste 10 jaar ontwikkeld tot Body & Mind Language docent bij het BML instituut en heb ik me bij het Presencing Institute bekwaamd als Social Presencing Facilitator.

Al jaren zet ik mijn kennis en ervaringen met embodied leadership in bij persoonlijke-en professionele coaching en organisatie-en teamontwikkeling. Er komt een enorme bron aan informatie vrij als je je lichaam actief betrekt bij je werk. Hierdoor ervaar je de kracht van het verbinden van wijsheid en intelligentie. Het betekent het vrijkomen van je enorme potentie en het werkelijk kunnen ervaren van wie je in je diepste vezel bedoeld bent te zijn.

Door dit alles te belichamen, te beoefenen en hier actief mee te coachen en trainen wil ik mensen inspireren en motiveren om zich te verbinden met hun eigen wijsheid, hun embodied leadership. Ik ervaar telkens weer dat dit leidt tot betere resultaten op zowel persoonlijk als organisatievlak.”

Programma 28 augustus

13.00 Ontvangst

13.30 Start Workshop 

14.30 Pauze

15.00 Vervolg Workshop

16.30 Borrel

De kosten voor deelname aan deze inspirerende & motiverende avond zijn €35,-. 

Aanmelden

Event Form