Het is tijd voor bosberaad!

Bosberaad is de nieuwe vergaderlocatie in het buitengebied van Den Bosch. Een inspirerende plek met ruimte als belangrijkste factor: letterlijk, omdat we twee hectare grond aanbieden waarop een groep tot 20 personen zelfs in het nieuwe normaal genoeg plek heeft en figuurlijk, omdat we je alle ruimte bieden om binnen en buiten de dag in te vullen zoals het voor jouw team het beste past. Kijk rond op deze site of neem direct contact op voor de mogelijkheden: 

Klik hier voor een mooi artikel over Bosberaad op Greater Venues!

Ruimte voor innovatie, groei en ontwikkeling

Maak kennis met de bijzondere sfeer op de boerderij en het landgoed, en met haar bewoners. Onze hospitality is van hoog niveau; we zijn altijd op zoek naar een zorgvuldige invulling die naadloos aansluit bij het karakter en het doel van de bijeenkomst. Van een eenvoudige lunch bij de vergadertafel, tot een barbecue aan het meer of een borrelplank bij de potkachel. 


Bosberaad Binnen 

De indeling van de 16e eeuwse boerderij is volledig authentiek. Niet gepolijst, hier en daar een tikje ruig. Een dag in Bosberaad begint en eindigt in de koeienstal. De lichte ontvangstruimte is een rustplek, maar kan ook gebruikt worden voor lunches of pauzes tussen de trainingen door. De Hooizolder van het hoofdgebouw met zijn grote ramen en uitzicht over de weilanden is verdeeld in 2 segmenten; een ronde tafel met plek voor 8 personen en een grotere ruimte waar tot 20 personen kunnen zitten.Bosberaad Buiten 

Een kleine 2 hectare grond met veel mogelijkheden om de perfecte sessie te organiseren. Het terrein nodigt uit tot dwalen, wandelen en bouwen. Verspreid over het terrein zijn talloze plekjes, die gebruikt kunnen worden als break-out. Ontdek de zwemvijver, de pipowagen, de overdekte lunchtafel bij Geit Klingel en vele andere stekjes met door een architect ontworpen zichtlijnen.Het terrein met alle ruimten exclusief voor jouw team. Ideaal als je wil variëren met werkvormen en het buitenterrein optimaal wil benutten. 

Dat kan voor een dagdeel van 4 uur, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Of een hele dag. Vraag direct een offerte aan.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn