Bosberaad verhalen
Vitaliteit

Eten en drinken is een wezenlijk onderdeel van een geslaagd evenement. Bosberaad gebruikt altijd verse producten en stemt de gerechten zoveel mogelijk af op het programma. Voedzaam en energie gevend.

Naast voldoende beweging draagt een energie-gevende voeding namelijk meetbaar bij aan een scherper resultaat. De lunches bij Bosberaad zijn uitgebalanceerd en samengesteld uit hoofdzakelijk biologische en lokale producten. Geen after-lunch dip, maar juist een energie-boost.

Een dag-arrangement bestaat uit onbeperkt versgemalen bonenkoffie, diverse theesoorten, frisdrank, fruitsap en vers fruit tijdens de sessie. Bij de eerste koffiebreak serveren we zelfgebakken taart. De uitgebreide lunch bestaat uit soep, brood van de molenbakker met divers luxe beleg en een frisse salade. Onmisbaar: om een uur of vier brengen we je een heerlijk verse energizer.

Als we vlees gebruiken, halen we dat het liefst bij Daan, de buurman die biologisch boert en uitsluitend vlees van eigen weide verkoopt.

Bosberaad x Dungense Molenbakker

Het lekkerste brood bakken ze bij ons om de hoek, in de bakkerij onder de Dungense Molen. En daar staan we extra vroeg voor op, want er staat steevast een rij. En op is op! Gelukkig verkopen ze daarnaast het beste meel om zelf brood mee te bakken, dus dat kan ook altijd nog.

Bosberaad x MOTO

Bosberaad schenkt de biologische koffies van MOTO voor de optimale balans tussen kwaliteit, smaak, gezondheid en milieu. MOTO selecteert alleen de mooiste biologisch verbouwde koffies, vrij van pesticiden en branden deze zorgvuldig in eigen branderij.

Bosberaad x Boerderijwinkel

Wat we niet uit onze eigen moestuin halen, kopen we bij de Boerderijwinkel in het dorp. Wiljan van der Heijden teelt zijn eigen groente en fruit of haalt het bij andere lokale tuinders uit de buurt.

Bosberaad x Podere le Tortore

Bosberaad importeert de allerbeste verse olijfolie rechtstreeks van een olijfgaard in Toscane: geestverwanten Daphne en Nicola runnen daar een prachtig agriturismo. De blikken van vijf liter zijn, mits op voorraad, te koop voor €95,00. Interesse? Mail ons op trean@bosberaad.nl ovv olijfolie.