Bosberaad Outdoor

Buiten in de boomgaard, bij de zwemvijver of op het weiland, daar gaat de energie pas echt stromen. Tijdens een wandeling komen nu eenmaal andere verhalen los, en tijdens een spel worden vaak interessante patronen blootgelegd waar het gaat om samenwerking en flexibliteit. Een aantal van de creatieve workshops wordt  gehost door Stijn van Oss, oprichter van the Maker-Sessions. De creatieve workshops bij Bosberaad zijn altijd een aanvulling op een programma en staan niet op zichzelf.

Bij Bosberaad is creativiteit een belangrijk onderdeel van een breder programma: outdoor cooking, hout snijden, street art, verhalen vertellen – alles onder begeleiding van professionals. Niet alleen leuk, juist ook leerzaam: Fun & Function. We gaan graag met je in gesprek over de ideale samenstelling van de dag.

Storytelling

‘Wat je bij anderen wilt ontsteken, moet eerst in jezelf branden.’  Deze sessie draait om de kracht van verhalen. Leer hoe je je verhaal (nog) beter kan vertellen. Persoonlijk, confronterend en zintuiglijk, alles in een veilige en ultieme outdoor setting… rondom het vuur.

Outdoor Cooking 

Time-management in optima forma! Buiten koken, op open vuur. Het gaat om voorbereiding, samenwerking én timing bij deze smakelijke sessies. En uiteindelijk natuurlijk om het samen nuttigen van een zelf gemaakt diner.

Wood Carving

Buiten bij het kampvuur je eigen lepel of heft snijden : we noemen het ook wel houtyoga. Het duurt lang, het is bevredigend, en ook wel enigszins verslavend.