Covid proof

 

 

Bij Bosberaad huur je de gehele locatie

op basis van exclusiviteit

Ruimte, binnen en buiten.

Bosberaad Binnen 

De indeling van de 16e eeuwse boerderij is volledig authentiek. Niet gepolijst, hier en daar een tikje ruig. Een dag in Bosberaad begint en eindigt in de koeienstal (80m2). De lichte ontvangstruimte is een rustplek, maar kan ook gebruikt worden voor lunches of pauzes tussen de trainingen door. De Hooizolder (200m2) van het hoofdgebouw met zijn grote ramen en uitzicht over de weilanden is verdeeld in twee segmenten: een ronde tafel met plek voor 10 personen en een grotere ruimte waar tot 20 personen kunnen zitten.


Bosberaad Buiten 

Het landgoed bestaat uit een kleine twee hectare grond, met veel mogelijkheden om de perfecte sessie te organiseren. Het terrein nodigt uit tot dwalen, wandelen en bouwen. Verspreid over het terrein zijn talloze plekjes, die gebruikt kunnen worden als break-out. Ontdek de zwemvijver, de pipowagen, de overdekte lunchtafel bij Geit Klingel en vele andere stekjes met door de architect ontworpen zichtlijnen. Vanaf februari 2021 is er een Hidden Hut geïnstalleerd. 

Prijzen huur locatie

Dagdeel van 4 uur  € 495,00
Dagdeel van 8 uur  € 750,00
Dagdeel van 12 uur € 1000,00

Aansluitend of voorafgaand aan het dagdeel toch nog een uurtje extra nodig? Geen probleem! Een extra uur kost € 85 per uur.


Langer dan een dag gebruik maken van de locatie?

Ook dat kan. Overnachten kan in een B&B of in een hotel in de buurt (5 min). Indien gewenst verzorgen we het vervoer van en naar het hotel.


Lunch en meer

Bosberaad kookt biologisch en lokaal. We stemmen de gerechten af op het programma; voedzaam en energie-gevend. Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee. Kijk hier voor de mogelijkheden.


Alles op een rijtje

  • 200 m2 meeting room voorzien van AV apparatuur, wifi, met een prachtig uitzicht over erf en geit
  • Ruime lunchroom (81m2) met sfeervolle open haard
  • Bewuste en lokale gerechten, sustainable focus
  • 2 hectare terrein voorzien van een groot kampeerveld, zwemvijver, fruitboomgaard, overdekte outdoor cooking plaats, vuurplaats, mooie escape                spots voor break out sessies in de buitenlucht
  • Sfeervolle pipowagen geschikt voor 1 op 1 sessies
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein