Bosberaad kookt biologisch en lokaal

Eten en drinken is een wezenlijk onderdeel van een geslaagd evenement. Bosberaad gebruikt altijd verse producten en stemt de gerechten zoveel mogelijk af op het programma. Voedzaam en energie gevend! 

Dat betekent een ontvangst met koffie van versgemalen bonen of thee, een koffiebreak met huisgemaakte taart en/of een uitgebreide lunch met soep, sandwiches en fruitsalade. 

Dagarrangement 

€ 50,00 p.p. all in: Onbeperkt versgemalen bonenkoffie, diverse theesoorten, frisdrank, fruitsap en vers fruit tijdens de sessie. Zelfgebakken taart bij de eerste koffiebreak, en een uitgebreide lunch met soep, sandwiches en fruitsalade. Onmisbaar: om een uur of vier een heerlijk verse energizer. 

Lunch

Los vanaf € 21,50 p.p. inclusief drank. Bosberaad houdt ook van lekker en gezond eten. We werken met ervaren koks en koken met lokale biologische producten.

Diner

Vanaf € 37,50 p.p. We stemmen de gerechten af op het programma; voedzaam en energie gevend.

Specials op maat

Bijzondere diner-mogelijkheden, zoals een kookworkshop outdoor-cooking: een heerlijke Irish stew, zelf gemaakt boven het perfecte kampvuur. Als tussen-activiteit of juist als afronding van een programma.

Borrel

Vanaf € 12,50. Vraag naar de mogelijkheden voor een afsluitende borrel.

Bosberaad x MOTO

Bosberaad schenkt de biologische koffies van MOTO voor de optimale balans tussen kwaliteit, smaak, gezondheid en milieu. MOTO selecteert alleen de mooiste biologisch verbouwde koffies, vrij van pesticiden en branden deze zorgvuldig in eigen branderij.

Bosberaad x Boerderijwinkel   

Wat we niet uit onze eigen moestuin halen, kopen we bij de Boerderijwinkel in het dorp. Wiljan van der Heijden teelt zijn eigen groente en fruit of haalt het bij andere lokale tuinders uit de buurt. 

Bosberaad x Dungense Molenbakker

Het lekkerste brood bakken ze bij ons om de hoek, in de bakkerij onder de Dungense Molen. En daar staan we extra vroeg voor op, want er staat steevast een rij. En op is op! Gelukkig verkopen ze daarnaast het beste meel om zelf brood mee te bakken, dus dat kan ook altijd nog.