Broedplaats voor bedrijven

Vergaderen, workshops & trainingen

Bosberaad heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van inspirerende vergaderlocatie naar de ideale all-inclusive leeromgeving. Want naast goed gefaciliteerde ruimtes om bijeen te komen biedt Bosberaad desgewenst ook een programma dat past bij wat je team op dit moment het hardste nodig heeft. Trainingen en intervisies op het gebied van leiderschapsontwikkeling, veranderingen in een organisatie of persoonlijke groei. Daarbij werken we altijd op maat, en op basis van exclusiviteit: je hebt de hele locatie voor jezelfVoor een dagdeel of een meerdaags programma, al dan niet gecombineerd met creatieve sessies. Daartoe hebben we alle expertise in huis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van zaalverhuur, workshops en dagarrangementen? Neem dan contact op of bel ons rechtstreeks op 06 1370 2226.

Na elke bijeenkomst zorgen we voor heldere vervolgstappen. Welke afspraken maak je en hoe zorg je dat iedereen er zich aan houdt?  Sinds de start in 2020 ontvingen we vele mensen en organisaties waarmee we een langdurige relatie aangingen. Voor die organisaties is ‘een bosberaad doen’ een vast onderdeel geworden van het jaarprogramma. Want na een Bosberaad heb je de zaken weer op een rij, en ben je klaar voor de volgende stap. Heldere ambities, duidelijke afspraken. Van A naar B.

Ter inspiratie vind je hier en op LinkedIn verhalen en ervaringen van mensen en organisaties die al eerder een Bosberaad deden.

Leiderschap
Duurzaamheid
Outdoor sessies
F76D091D-D57F-4DA5-8CB2-2D58C9FCD451