Behoefte aan inspiratie? Of zelf een verhaal dat je wil delen met andere ondernemers? Maandelijks nodigt Bosberaad inspirerende sprekers uit voor een interactieve lezing of workshop.

Aanmelden kan met het formulier, na betaling met de betaallink is de aanmelding compleet. Bijdragen naar draagkracht is altijd mogelijk: gebruik de derde QR-code. Ideeen, opmerkingen? Welkom! trean@bosberaad.nl of 06 13702226

Stijn van Kreij | BUTTERFLY EFFECT

donderdag 23 november

Als oprichter van Butterfly Effect is Stijn van Kreij (47) een inspirator voor iedereen die genoeg heeft van het alleen maar praten over crises, en er het liefst NU wat aan wil doen. Van Kreij pakte het meteen groot aan: hij wil de zorgcrisis én de woningnood gelijktijdig oplossen. En dat lukt nog aardig ook!
Zo plaatste hij met succes tientallen ’tiny houses’ voor vrijwilligers bij zorglocaties, om op die manier zorgzame gemeenschappen te bouwen. Hij matcht talenten van die vrijwilligers aan de behoeften van de bewoners, en bouwt op die manier aan inclusieve communities. En tussen de bedrijven door is van Kreij professioneel zanger en liedjesschrijver. Tijdens deze Bosberaad Sessies komen alle talenten op even wonderlijke als vanzelfsprekende manier bij elkaar.
Maak kennis met deze inspirerende ondernemer tijdens de Bosberaad Sessie van november.
Toegang: € 75,00 inclusief soep/koffie/bier/wijn
Deur open: 18.30
Start sessie:19.00
Einde avond: 22.00

Workshop: HOE VOER IK EEN GOED KLIMAATGESPREK?

donderdag 25 januari 2024

Je maakt je zorgen over de klimaatcrisis, maar je gaat discussies uit de weg. Of je gaat juist wel de discussie aan, maar het leidt vaker tot irritatie dan tot begrip. Herkenbaar? Volg dan de workshop ‘hoe voer ik een goed klimaatgesprek’ op 25 januari 2024 bij Bosberaad.

Want met het voeren van een goed gesprek over klimaatverandering maak je verbinding met de ander, waardoor er beweging ontstaat. Zo vergroot je je eigen invloed –meer een handafdruk dan een voetafdruk – op het versnellen van de transitie naar een duurzame wereld. Tijdens de workshop krijg je

– inzicht in waarom het belangrijk en tegelijkertijd lastig is om hierover te praten en welke psychologische mechanismen hier achter zitten
– oefening in gesprekken over klimaatverandering
– tips en manieren om een gesprek te voeren op een manier waarmee je mensen raakt en motiveert
– informatie over de aanpak van KlimaatGesprekken
De workshop wordt verzorgd door Janneke van den Elzen en Rosemarijn Welschen, beiden coach bij Stichting KlimaatGesprekken.

Stichting KlimaatGesprekken biedt inspirerende workshops, begeleid door getrainde
coaches, om klimaatvriendelijkere keuzes het nieuwe normaal te maken.
De kosten van deze workshop bedragen € 35 per persoon. Hierbij is een simpele maaltijd inbegrepen.
De coaches doen dit op vrijwillige basis en doneren de opbrengsten van deze workshop aan Stichting KlimaatGesprekken. Zelf een bedrag bepalen kan ook, door op de derde QR code te klikken.

Deuren open: 18.30 , met maaltijdsoep.
Start sessie: 19.00
Einde avond: 21.30

    Betaallink voor Stijn van Kreij | 23 november

    Betaallink voor Workshop Klimaatgesprekken | 25 januari

    Betaallink met variabel bedrag