Regelmatig nodigt Bosberaad inspirerende sprekers uit voor een interactieve lezing of workshop. Tijdens deze Sessies is het mogelijk een casus aan te dragen en actief aan de slag te gaan met wat er op dit moment speelt in je team of in jouw eigen praktijk. Doel van deze avonden is onder meer om het netwerk van Bosberaad te delen en zoveel mogelijk mensen te inspireren op het gebied van leiderschap, cultuurveranderingen binnen bedrijven en aanverwante thema’s. De opbrengst van de avond gaat voor een deel naar een goed doel. We nodigen je daarom uit zelf te bepalen wat je wil bijdragen. Minder mag, meer ook.

Tijdens een Bosberaad Sessie gaan we in een kleine groep snel de diepte in langs de praktijk. Na een korte uitleg hoe we naar een specifiek onderwerp kijken diepen we met elkaar dit onderwerp verder uit. We vermijden daarbij liefst de obligate platgetreden paden: we werken met methodes die zichzelf bewezen hebben, echt praktisch zijn en vooral direct toepasbaar zijn. Je gaat geïnspireerd de deur uit en je kunt nieuwe inzichten de volgende dag direct toepassen. 

Aanmelden kan met het formulier, na betaling met de betaallink is de aanmelding compleet. Meer/minder betalen? Dat kan met de derde QR-code.

Frank Brilman | Reimagine Teams

20 april 2023

Tijdens de eerste Bosberaad Sessies presenteert Frank Brilman ‘zijn’ boek Reimagine Teams. ‘Zijn’ tussen haakjes, want hoewel hij de inhoud volledig heeft geinternaliseerd en geoptimaliseerd, is het oorspronkelijke boek geschreven door de Amerikaan Mark Samuel, de grondlegger van de B-state theorie. Wat dan weer gewoon Engels is voor de B-situatie, waar je van A moet komen. En zo zijn we terug bij Bosberaad.

Lees meer

Rob de Haas | Boeiend en energiek vergaderen

datum volgt

Rob de Haas is meeting- en teamexpert en richt zich op ‘beter vergaderen’. De Haas: ‘Het leven is ontmoeten. Werken ook. En die ontmoetingen, onze vergaderingen en overleggen kunnen echt veel leuker, energieker en effectiever, zowel online, hybride als fysiek.’

Lees meer

    Betaallink voor Frank Brilman | 20 april

    Betaallink met variabel bedrag