‘Op de Spurkstraat kan bijna alles !’

Wij zijn ervaren ondernemers. Jaco heeft meer dan 20 jaar ervaring in business development en sales. De laatste zes jaar is hij werkzaam als change manager, coach en trainer, op dit moment als managing partner bij Rainmen. Het idee van Bosberaad stamt uit 2010, kent een lange onderzoeksfase en voorbereiding en is nu toe aan realisatie. Het moment is nu! 

Aan de vooravond van de 4e revolutie waar bedrijven echt anders moeten gaan werken en denken hebben wij dé locatie gevonden waar dit mogelijk is en wij hebben de kennis en ervaring om het te faciliteren.

Trean heeft ruim 15 jaar ervaring in hospitality. Onder andere met het opstarten van de eerste vestiging van het Mövenpick Hotel in Nederland in de rol van sales en banqueting en assistent F&B manager. In het bedrijfsleven als personal assistent van de DGA van een bouw en infra gerelateerd bedrijf.  Later betrokken als adviseur bij Brainport Park.

We willen met onze gezamenlijke kennis en ervaring op een originele manier mensen en organisaties helpen met hun ontwikkeling door het toevoegen van een optimale leeromgeving, leerbeleving en kwaliteit van de interventie. We zijn stiekem toch een beetje wereldverbeteraars en hebben genoeg ervaring waarmee we anderen willen en kunnen helpen. 

Warme groet,

Jaco & Trean.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn